Door het plaatsen van een dakkapel kan er veel ruimte en licht worden gecreëerd op een verdieping. Denk aan het realiseren van een zolderkamer voor als u meer woonruimte nodig heeft of het verruimen van de slaapkamers op de eerste verdieping.  Faro Totaalbouw renoveert bestaande dakkapellen en plaatst nieuwe.

Bij het renoveren van de dakkapel wordt er een raamkozijn geplaatst en bekleden we de buitenzijde met trespa of Keralit gevelbekleding. Tevens wordt - indien nodig - nieuw lood aangebracht.

Nieuwe dakkapellen worden geplaatst met houten bouwkader en geïsoleerde dakplaten, kunststof kozijnen met isolatieglas, dakbedekking, aluminium dak trim en hemelwaterafvoer (via bestaand dak). Buitenzijde, schuine zijdes en boeiboorden worden voorzien van Trespa of Keralit. Bij dak aansluitingen wordt gebruik gemaakt van lood slabben.

Een dakkapel kan worden uitgevoerd met of zonder overstekende boeiboord.

Kiest er voor om een prefab dakkapel te laten monteren is dit ook mogelijk.  Snel en gemakkelijk meer ruimte en een waardevermeerdering van uw woning. en in 1 dag klaar.