Voor kozijnen bent bij Faro Totaalbouw aan het juiste adres. Omdat wij onafhankelijk zijn kunnen wij niet alleen de beste kwaliteit maar ook zeer scherpe prijzen bieden. Samen met u wegen we de mogelijkheden van de diverse fabrikanten tegen elkaar af en geven we u een eerlijk advies. U kunt dan kiezen voor het product dat u zowel wat prijs als kwaliteit betreft het meeste aanspreekt.

Om een perfect eindresultaat te garanderen worden uw kozijnen gemonteerd door onze eigen, ervaren monteurs. Dit zijn mensen met liefde voor het vak die niet bij u weggaan voordat alles perfect is afgewerkt.

Onze kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en andere producten zijn van absolute topkwaliteit. Ze voldoen aan de strengste normen en eisen.

Onze kozijnen zijn bovendien stevig, perfect isolerend en verkleuren niet. Wij hebben zelfs zoveel vertrouwen in onze kwaliteitsproducten dat ze worden geleverd met een garantie van tien jaar.
Benieuwd naar de mogelijkheden ? laat u gegevens achter en we nemen spoedig contact om een vrijblijvend gesprek in te plannen.